Yettel: ekologija, reciklaža i 10 hiljada dinara korisnicima

Veliki i značajan projekat kompanije Yettel na planu reciklaže sada se podiže za stepenicu više.

Korisnici predajom starih, nefunkcionalnih uređaja na reciklažu sada ostvaruju zaista značajne popuste pri kupovini novih uređaja – i do 10.000 dinara. To nije sve, jer osim starih telefona sada Yettelu na reciklažu možete doneti i druge stare uređaje: laptop računare, pametne satove, rutere i drugo. Pomenimo u svemu tome i ekološki značaj ove akcije koji ne da nije zanemarljiv, već zaslužuje da se i na prvom mestu istakne, ali na toj vrsti kolektivne svesti itekako treba da poradimo…
Osim programa reciklaže uređaja, Yettel sprovodi i druge ekološke inicijative, poput upotrebe papirnih kesa i izdavanja elektronskih računa korisnicima, reciklaže otpada u upravnoj zgradi i upotrebe struje dobijene iz obnovljivih izvora energije.
Nedavno je potpisan trogodišnji ugovor o strateškom partnerstvu sa Gorskom službom spasavanja, kako bi se povećala bezbednost svih planinara i rekreativaca. Cilj je da se građanima pruži adekvatna podrška, bilo da je reč o nekoj vanrednoj situaciji, bilo o boravku napolju.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi