DxOMark: kamera vivo X70 Pro nadmašuje iPhone 13

Možemo reći da je rezultat očekivan

 
DxOMark je upravo objavio punu recenziju fotoaparata prošlogodišnjeg vivo X70 Pro, za koji smo već znali da je među najboljim kamerama na tržištu. DxOMark-ova ocena je u skladu sa ovim jer je telefon dobio ukupnu ocenu od 131 poen i deli 12. mesto sa Oppo Find X3 Pro i vivo X50 Pro+. Zanimljivo je da ga to stavlja jedno mesto iznad iPhone 13, 13 mini i 12 Pro Max.
 
dxo.jpg
Recenzentima se dopala tačna ekspozicija, žive boje, odlični detalji u scenarijima slabog osvetljenja, pravilan balans bele na ultraširokoj kameri i efikasna stabilizacija videa. S druge strane, nalazi pregleda sugerišu da postoji primetno isecanje finih detalja u nekim scenarijima, malo šuma i danju i noću, ivice u boji na ultraširokoj kameri (ovo je uobičajen problem, inače) i gubitak fokusa i detalja u video scenama pri slabom osvetljenju.
Ključne specifikacije kamere:    Primarni: Sony IMX766V senzor od 50 MP, sočivo sa otvorom blende f/1,75, gimbal-OIS    Ultra-široki: senzor od 12 MP, otvor blende f/2,2    Tele: 12 MP senzor, f/1,98-otvor blende 2x objektiv    Tele: 8 MP senzor, f/3,4-otvor blende 5x objektiv    LED blic    Video: 4K/1080p/720p pri 60/30/24 fps (testirano 4K/30 fps)Detaljan izveštaj možete pročitati ovde.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi