iPad Pro za 2024. će imati tastaturu sa alu bazom, osećaj kao da radite sa MacBook laptop računarom

Apple će predstaviti redizajnirani Magic Keyboard za iPad Pro koji će imati veći trackpad i ono što je važnije, aluminijumsku bazu, čime će značajnije poboljšati kvalitet izrade.

iPad Pro za 2024. će imati tastaturu sa alu bazom, osećaj kao da radite sa MacBook laptop računarom

Apple je pre nekog vremena najavio da će u prodaju pustiti  redizajniranu verziju Magic Keyboard dodatka sa tastaturom za svoju iPad Pro liniju tablet računara.

Novi dodatak u vidu Magic Keyboard tastature neće biti kompletno napravljen od aluminijuma, već samo deo oko tastera. To će ovaj dodatak tablet računaru učiniti čvršćim i kvalitetnijim od prethodnih modela, navodi Supercharged.

Promena dizajna će biti slična trackpad-ovima prisutnim na MacBook liniji laptop računara, a veća veličina znači da će navigaciju na iPad Pro tabletu učiniti značajno lakšom. Takođe, baš kao i na MacBook laptop računarima, Apple bi mogao na pomenutom uređaju da ugradi staklenu površinu, čineći iskustvo gotovo istovetnim kao na MacBook računarima.

Međutim, Magic Keyboard neće biti kompletno napravljen od aluminijuma, jer Apple želi da smanji ukupnu masu uređaja. Umesto toga, navodi se da će oblast koja okružuje tastere biti napravljena od ovog materijala, što čini ovaj deo dodatne opreme otpornijim na habanje i oštećenja nastala učestalim korišćenjem. Nažalost, koliko god da je Magic Keyboard boljeg kvaliteta izrade, kupci će verovatno morati da plate više da bi uživali u njenim prednostima.

Pošto je aluminijum skuplji od poliuretana, promena materijala kombinovana sa novijim dizajnom može biti izgovor kompaniji Apple da kupcima naplati više od od 299 dolara koliko trenutno košta nabavka aktuelne generacije Magic Keyboard dodatka.

Ovaj izvor nije istakao dodatne funkcije koje bi mogle biti implementirane zbog veće trackpad površine, ali svakako očekujemo da će novi iPad Pro uvesti novije funkcionalnosti koje će mu omogućiti da korisnicima priušti slično iskustvo u radu kao sa macOS uređajima tj kalsičnim MacBook laptop računarima, prenosi wccftech.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi