Kingston FURY i esports ekipa Ninjas In Pyjamas sklopili partnerstvo

Kompanioja Kingston objavila je partnerstvo sa legendarnom esports organizacijom Ninjas in Pyjamas

Dvogodišnji ugovor čini Kingston FURY zvaničnim Ninjas in Pyjamas memorijskim partnerom, obezbeđujući maksimalne performanse hardvera za sve njihove esport timove i to uz pomoć FURY linije RAM memorija visokih performansi.
Osim što će obezbediti najbolju RAM memoriju na svetu za Ninjas in Pyjamas esports takmičare, partnerstvo će se fokusirati i na generisanje sadržaja i aktivnost na društvenim medijima koji su usmereni ka globalnoj Ninjas in Pyjamas publici.
„Igrači su u stanju da otkriju i najsitnije nedoslednosti na svakom hardveru, i shodno tome mi uvek optimizujemo podešavanja kako bismo garantovali vrhunske performanse. Uz Kingston FURY smo sigurni da ispunjavamo najviše zahteve i standarde za optimalne performanse u video igrama. Kingston FURY linija proizvoda će nesumnjivo osloboditi pravu moć naših sportista,“ rekao je Hicham Chahine, CEO Ninjas in Pyjamas organizacije.
Ninjas_in_Pyjamas_logo.jpg
„Kingston je poštovan i pouzdan brend u sektoru hardvera za video igre, i mi smo neverovatno ponosni i uzbuđeni što radimo sa njima kako bismo poboljšali performanse u igrama za sve naše sportiste širom sveta,“ takođe je istakao Hicham.
„Kingston FURY se postavio kao lider u svetu memorija za video igre još od svog lansiranja pre godinu dana, i veoma smo srećni što možemo da poželimo dobrodošlicu Ninjas in Pyjamas timu u našu Kingston porodicu“, rekao je Robert Alen, direktor marketinga, Kingston EMEA. „Sa Ninjas in Pyjamas na našoj strani, možemo zajedno da radimo na tome da Kingston FURY podignemo na sledeći nivo!“ dodao je Alen.
Kingston je oduvek bio ponosan i redovan sponzor esporta i radujemo se partnerstvu sa OG timom Ninjas in Pyjamas. Posvećeni smo zajednici i uzbuđeni smo što ćemo ponovo predstaviti Kingston FURY svim Ninjas in Pyjamas fanovima.
Za više informacija posetite kingston.com/gaming.
Saopštenje za javnost

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi