Realme V25 je zvanično predstavljen, stiže sa Snapdragon 695 čipsetom

Realme V25 je dostupan samo u verziji od 12GB + 256GB, po ceni od 1999 juana (285 eura), a biće dostupan za kupovinu od 4. marta.

 
U popodnevnim satima 3. marta, Realme je održao događaj lansiranja novog proizvoda, i zvanično predstavio novog člana svoje V serije – Realme V25. Uređaj je dostupan samo u verziji od 12GB + 256GB, po ceni od 1999 juana (285 eura), a biće dostupan za kupovinu od 4. marta.Realme V25 je opremljen 6,6-inčnim ekranom sa promenljivom brzinom od 120 Hz, koji podržava brzinu osvežavanja od 6 nivoa, zvanično nazvanu „mali LTPO“, sa maksimalnom osvetljenošću od 600 nita i jednim izrezom u gornjem levom uglu.Kombinacija tri zadnje kamere i objektiva su glavna kamera od 64 megapiksela + portretna sočiva od 2 megapiksela + makro sočiva od 2 megapiksela od 4 cm, prednja kamera od 16 megapiksela, funkcija za fotografisanje je dobila režim duge ekspozicije noćne scene.
 
V25.jpg
Izbor procesora je Qualcomm Snapdragon 695 5G, izrađen u TSMC-ovom 6nm procesu, 8-jezgarni procesor, dual card-dual 5G, 2+6 jezgra za performanse i energetski efikasna jezgra dual-cluster arhitekture, koja bi trebala da čine, kako kompanija kaže, savršen balans performansi i potrošnje energije.Kapacitet baterije je 5000mAh, podržava 33W brzo punjenje, 27 minuta je dovoljno za punjenje do 50% baterije, težina je 195g, debljina 8,5mm, fabrički sistem je Realme UI 3.0.Poleđina uređaja ima dizajn teksture zvezdanog neba i fotohromski proces, koji može promeniti boju zadnje školjke pod uticajem sunčeve svetlosti, što je veoma retko za telefone po ovoj ceni, javlja Sparrows news.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi