Samsung Galaxy Ring spreman za svoj javni debi ove nedelje na MWC

Zajedno sa svojim Galaxy AI iskustvom, južnokorejska kompanija je potvrdila predstavljanje Samsung Galaxy Ring prstena na MWC kongresu ove nedelje u Barseloni

Samsung Galaxy Ring spreman za svoj javni debi ove nedelje na MWC

Južnokorejski tehnološki gigant najavio je prvi javni debi Samsung Galaxy Ring pametnog prstena na svojoj blog objavi uoči MWC sajma u Barseloni.

Iako Samsung nije detaljno opisao mogućnosti Galaxy pametnog prstena od kako ga je prvi put najavio na kraju svog Unpacked događaja u januaru mesecu, znamo da je reč o nosivom uređaju orijentisanom na velnes i zdravlje. On je pozicioniran tako da konkuriše uređajima kao što je pametni prsten za praćenje zdravlja finske kompanija Oura.

Samsung je opisao Galaxy Ring kao „novi zdravstveni uređaj koji će pojednostaviti svakodnevni balans i optimalno zdravlje podržavajući ga putem digitalne velnes platforme. Nešto više o prstenu ovog južnokorejskog giganta mogli smo da čujemo u ranijoj izjavi portparolke  komapanije Amber River, koja je rekla da će prsten „imati najmoderniju senzorsku tehnologiju i da će biti udoban za svakodnevno nošenje“.

Osim Galaxy Ring pametnog prstena, Samsung štand na MWC promovisaće i Galaxy AI uz praktično interaktivno iskustvo.

Kompanija takođe najavljuje proširenje Galaxy AI funkcija na više svojih proizvoda, uključujući Galaxy Z Fold5, Z Flip5 i Tab S9 serije, kao i Galaxy Watch 6, Galaxy S23 seriju i S23 FE. Postoje planovi za Galaxy AI aplikaciju u okviru nove serije Galaxy Book 4, i naravno Galaxy Ring o kome još uvek nema novih pojedinosti.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi