Istraživačka akciona avantura Islets besplatna na Epic Games do sledećeg četvrtka

Besplatna Epic Games igra za narednih sedam dana je avanturistički naslov Islets u kom kao ratnik istražujete zemlju i nebo da biste ujedinili plutajuća ostrva

Istraživačka akciona avantura Islets besplatna na Epic Games do sledećeg četvrtka

Ukoliko u narednih sedam dana, tačnije do sledećeg četvrtka u pet popodne dodate igru Islets u svoju biblioteku igara na Epic Games nalogu, koja je do tada besplatna, ona će biti vaša zauvek. Naravno pod uslovom da vam se svidi i potom je ne obrišete.

Popnite se u nebo i ponovo ujedinite fragmentirani svet u ovoj iznenađujuće zdravom podžanru akciono-avanturističkih igara. Pomozite ratniku Ikou u avanturi preko ručno oslikanih ostrva, primajte pisma od neobičnih likova i suočite se sa moćnim monstruoznim protivnicima.

Iko je ambiciozan ratnik, pun nade, koji istražuje zemlju i nebo kako bi ponovo ujedinio niz plutajućih ostrva. Sa svojim klimavim vazdušnim brodom, on mora da putuje od ostrva do ostrva kako bi ponovo zapalio magnetno jezgro svakog od njih dok se ujedno bori protiv mnogo protivnika koji mu stoje na putu.

Ponovnim ujedinjavanjem ostrva i prijateljstvom sa šarmantnim likovima, svet se širi i otkriva nove delove svake oblasti koje Iko mora da istraži. Tu je i turistički vodič koji će vam pomagati u kretanju, ali treba da budete na oprezu zbog neprijatelja.

Igra inače ima podršku i za kontroler, a u pitanju je igra za jednog igrača i nosi oznaku Pegi 7, što znači da sadrži blago nasilje, pa možda ne bi bilo loše da je prvo isprobate pre nego što je date deci.

Na strani sistemskih zahteva treba vam najmanje Windows 7, procesor ranga Intel Pentium E2180 ili AMD Athlon Dual core 4450e, RAM od 4 GB, grafička na nivou GeForce GT 220 ili Radeon HD 4650, DirectX 9 i samo jedan gigabajt slobodnog prostora. Da bi igra radila bolje, Windows 10 OS je preporučen, kao i procesor koji odgovara performansama Intel Core i3-3240 uz 8 GB RAM-a. Preporučena grafička karta je u ovom slučaju GeForce GT 640 ili Radeon R7 250, dok naravno slobodni prostor ostaje isti.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi