Sony zvanično najavio Gran Turismo 6

Sony Computer Entertainment danas je zvanično objavio izlazak Gran Turismo 6 igre, poslednje igre najbolje prodavane PlayStation franšize. Igra će se pojaviti tokom "praznika" ili prevedeno na naš jezik: krajem ove godine. Vest je danas objavio legendarni kreator Gran Turismo serijala Kazunori Jamauči, na događaj

Sony Computer Entertainment danas je zvanično objavio izlazak Gran Turismo 6 igre, poslednje igre najbolje prodavane PlayStation franšize. Igra će se pojaviti tokom “praznika” ili prevedeno na naš jezik: krajem ove godine. Vest je danas objavio legendarni kreator Gran Turismo serijala Kazunori Jamauči, na događaju koji je organizovan na stazi Silverston povodom proslave petnaeste godišnjice ove serije igara koja je prodata u 70 miliona primeraka do sada. Gran Turismo 6 doneće novi nivo autentičnosti sloganu “the Real Driving Simulator,” a biće ponuđene nove trake i automobili, kao i poboljšani korisnički interfejs. Novi kompaktni endžin igre će unaprediti operacije i povećati fleksibilnost, kako bi se igra unapređivala putem DLC-a. Pored toga, igra će doneti proširenje konektivnosti sa drugim uređajima, kao što su telefoni i tableti, čime će se unaprediti društvena funkcija igre. Za više detalja, pročitajte naše ostale vesti koje se bave Gran Turismo 6 igrom.
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi