Apple radi ubrzano kako bi doneo Apple Pay u više zemalja

Dosta priče je bilo o tome koliko je Apple Pay dobar sistem mobilnog plaćanja, kao i koliko je bezbedan, ali nažalost osim u nekoliko zemalja Apple Pay ne postoji u najvećem broju država

Dosta priče je bilo o tome koliko je Apple Pay dobar sistem mobilnog plaćanja, kao i koliko je bezbedan, ali nažalost osim u nekoliko zemalja Apple Pay ne postoji u najvećem broju država. Čak i kada se prošire kao što je to slučaj sa Australijom, njegova početna upotreba je ograničena samo na vlasnike American Express kartica.
Dobra vest je da iako je Apple potvrdio da je objava ovog sistema spora, obećavaju da će raditi ubrzano kako bi doneli servis do više korisnika širom sveta. Govoreći za TechCrunch, Apple-ova potpredsednica Apple Pay sistema rekla je rekla je da Apple trenutno radi na objavi servisa u više delova Azije i Evrope. Nažalost, ona nije najavila u kojim zemljama će se Apple Pay pojaviti, ali poznato je da je trenutno dostupan u Kini i Singapuru i da postoje planovi za donošenjem sistema u Hong Kong i Španiju u bliskoj budućnosti. Osim ovih zemalja, niko ne zna kakvi su dalji planovi Apple-a u pogledu širenja servisa.
Apple ponovo zaposlio svog stručnjaka za bezbednost kako bi poboljšao sigurnost iOS-a
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi