Samsung Galaxy A23 5G najnoviji telefon kompanije na listi za Android 14 i One UI 6 ažuriranje

Južnokorejska kompanija Samsung dodala je još jedan telefon srednje klase na listu za Android 14 i One UI 6 ažuriranje i ovog puta to je Samsung Galaxy A23 5G

Samsung Galaxy A23 5G najnoviji telefon kompanije na listi za Android 14 i One UI 6 ažuriranje

Samsung nastavlja da obezbeđuje Android 14 i One UI 6 ažuriranje za svoje uređaje, a najnoviji pametni telefon sa te liste je Samsung Galaxy A23 5G. Verzija firmvera koja će mu to omogućiti je A236BXXU4DWKA, a između ostalog donosi i bezbednosnu zakrpu za operativni sistem iz novembra 2023.

Ažuriranje stiže u Evropu počevši od zemalja poput Francuske, Italije, Poljske, Portugala i Velike Britanije, a uskoro bi trebalo da se proširi i na druge regione, prenosi SamMobile.

Ukoliko i dalje niste dobili obaveštenje o ažuriranju, možete ručno proveriti da li je ono postalo dostupno za vaš uređaj tako što ćete otići u Settings (Podešavanja) i pronaći opciju Software Update (Ažuriranje softvera).

Android 14 je poslednja velika nadogradnja operativnog sistema za Samsung Galaxy A23 5G, mada bi verovatno trebalo da dobije i verziju korisničkog interfejsa One UI 6.1 sledeće godine, pre nego što kompanija pređe na pružanje samo bezbednosnih ažuriranja za ovaj uređaj.

Za LTE varijantu ovog telefona, Android 13 je i dalje najnovija dostupna verzija OS-a, ali verovatno neće proći mnogo vremena pre nego što i ovaj telefon dobije Android 14.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi