iPhone 14 Pro će doći sa kamerom u obliku pilule

Apple želi da implementira izrez za u obliku pilule za prednju kameru iPhone 14 Pro

 
Izgleda da je Apple konačno spreman da iskorači i ponudi “novu” formu oblika za selfi kamere. Izveštaj o tome da će iPhone 14 iz 2022. godine stići sa rupom u ekranu umesto notch-a nije nov, ali nova informacija ima posbnu težinu jer dolazi od pouzdanog Apple leakstera Marka Gurmana. U svom najnovijem izdanju Power On biltena, Mark Gurman je rekao da Apple želi da implementira izrez za u obliku pilule za prednju kameru iPhone 14 Pro.
 
Pogledajte još: Apple patent nagoveštava obrnuto bežično punjenje preko ekrana iPhone-a
Trenutno, način na koji Face ID funkcioniše je to što sadrži sve potrebne senzore, kao što su osvetljivač, selfi kamera, IR blaster, sve u jednom malo većem izrezu. Ali izgleda da Apple želi da ukloni dotični u seriji iPhone 14. Čini se da Apple želi da zadrži Face ID senzore i da ne pređe na skenere otiska prsta na ekranu. Dakle, da bi zadržao Face ID i povećao prostor na ekranu, Apple želi da implementira izrez u obliku pilule za prednju kameru, kao i Face ID senzore.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi