Samsung razmišlja unazad i opet želi da pravi pravougaone Galaxy pametne satove

Samsung ponovo korača u svet pravougaonih pametnih satova, nakon što je 2013. godine predstavio Galaxy Gear sa svojim karakterističnim pravouglim ekranom

Samsung razmišlja unazad i opet želi da pravi pravougaone Galaxy pametne satove

Iako su nakon pravougaonog, četvrtastog Galaxy Gear pametnog sata, usledili modeli Gear 2 i Gear Live sa praktično istim dizajnom, u oči upada da se Samsung poslednjih godina fokusirao na okrugle forme pametnih satova. Ako je verovati najnovijem insajderskim izveštajima, Samsung planira povratak na pravougaone modele pod aktuelnim nazivom Galaxy Watch.

Prema insajderskim informacijama, ova ideja se sa velikim entuzijazmom uveliko razmatra unutar kompanije Samsung. Promena bi potencijalno mogla da se dogodi već u narednoj verziji pametnog sata kao Galaxy Watch 7, koji treba da se pojavi na tržištu početkom jula, zajedno sa Samsung sklopivim uređajima sledeće generacije.

Navodno, postoji alternativa da bi ova transformacija mogla da usledi tek 2025. godine i nije sasvim jasno da li će Galaxy Watch 7 ipak dobiti novi-stari dizajn, piše GSMArena.

Sve u svemu, ako se ove informacije pokažu tačnim, mogli bismo uskoro da vidimo  pravougaoni Galaxy Watch.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi