Apple se sprema da izrađuje hardverske prototipe Apple Car automobila

Imali smo prilike da vidimo nekoliko glasina vezanih za Apple Car automobil u poslednje vreme, a jedna od njih nam sugeriše da je Apple kupio nekoliko objekata u kojima će sprovoditi dalji razvoj i istraživanja

Imali smo prilike da vidimo nekoliko glasina vezanih za Apple Car automobil u poslednje vreme, a jedna od njih nam sugeriše da je Apple kupio nekoliko objekata u kojima će sprovoditi dalji razvoj i istraživanja  u vezi automobila. Takođe su se pojavili i izveštaji po kojima je Apple sebi privukao još jednog rukovodioca kompanije Tesla.
Kako navodi 9to5Mac, Apple je u poslednje vreme privukao priličan broj zaposlenih iz automobilske industrije, a čak se sprema da izgradi i hardverski prototip Apple Car automobila. U ovom trenutku nema informacija kako bi prototip Apple Car automobila mogao da izgleda.
Jedan od onih koje je Apple angažovao je Dejvid Masukijevič koji je radio kao CNC programer u razvoju i istraživanju prototipa u kompaniji Tesla, dok je drugi nedavno angažovani Kevin Harvi iz Andretti Autosporta. Do sada je Apple ćutao o svom angažovanju na izradi automobila, ali uz toliko rukovodilaca angažovanih iz automobilske industrije, teško je dalje negirati glasine.
Apple potvrdio da će WWDC 2016 biti održan od 13. do 17. juna
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi