SBB EON - šta nudi i koliko može? (video)

Budući da je korisnika EON platforme zaista mnogo, a da pri tome nismo naišli na adekvatan online prikaz verovatno najbolje TV platforme kod nas, odlučili smo da vam predstavimo njene mogućnosti kako bi publika imala uvid u to šta i koliko EON može.

Uz televiziju kao vrlo važan način informisanja, zabave ali posebno naglašavam – edukacije, stasale su mnoge generacije, pa i moja. I dan danas, našim starijima, ovo je osnovni izvor informacija – i uprkos tome što živimo u nekim drugačijim vremenima, u kojima mi a posebno naša deca konzumiraju sadržaje na neke druge načine, posebno ako imamo u vidu razvoj širokopojasnog i svuda dostupnog interneta, televizija opstaje. Televizija kao servis jednostavno evoluira i ono što danas smatramo televizijom je svetlosnu godinu ispred onoga što smo nekada imali na raspolaganju. Ona poprima neke druge oblike, neku novu formu…
Krovne akcije
Oni stariji među vama se verovatno sećaju ne baš tako bezazlenih akcija na krovu koje bi uvek rezultirale šalom, zna se ko okreće antenu a ko viče dobar. Ili kad u kuću stigne novi TV pa vas roditelji zaduže da rasporedite programe na odgovarajuće kanale redom, pa sat vremena vrtite potenciometre tražeći gde je šta. Ali, antene su otišle u penziju I setimo ih se kada ih vidimo zaboravljene na krovovima, niko ih ni ne krade kao nekada, a većina nas TV signal dobija od nekog od kablovskih provajdera i to digitalno, sa svim prednostima koje taj vid emitovanja može da donese.
U toj digitalizaciji televizija je postala mnogo više od onoga što je nekada bila, nisu se baš svi provajderi usluga jednako snašli, pa su u ponudi i različita rešenja koja na prvi pogled rade iste stvari, ali nisu ni izbliza ista po mogućnostima, kvalitetu i iskustvu korišćenja.
EON
Mi smo ovom prilikom rešili da vam predstavimo jedno za koje iskreno smatramo da je u našoj zemlji najbolje u ovom trenutku, zapravo verovatno od kad se pojavilo, i da predstavlja odličan primer onoga što jedan TV servis treba da bude u 21. veku. U pitanju je EON platforma kompanije SBB koja je početkom septembra 2017. nasledila D3 platformu i postavila standarde koji su i dalje više nego aktuelni, naravno uz stalna unapređenja, platformu koja je sazrela i koja ima određenih prednosti u odnosu na mnoge druge slične servise koji su dostupni kod nas.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi