Huawei P60 Pro poklanja 200 GB na Huawei Cloud servisu za sve korisnike

Korisnici Huawei P60 Pro dobijaju 200 GB skladišnog prostora tokom 3 meseca na Huawei Cloud servisu koji je već instaliran na telefonu

Huawei P60 Pro poklanja 200 GB na Huawei Cloud servisu za sve korisnike

Huawei Mobile Services (HMS) lansirao je specijalni paket dobrodošlice za sve nove korisnike poslednjeg Huawei flagship pametnog telefona, Huawei P60 Pro, koji uključuje ekskluzvnu promociju za Huawei Cloud. Huawei P60 Pro, koji je u Srbiji u prodaji od 22. maja, proglašen je za pametni telefon koji pravi najbolje fotografije, pri čemu je postigao najviši rezultat u istoriji rangiranja DXOMARK-a, koji je svetski poznat autoritet u oblasti fotografije.

Huawei P60 Pro nastavlja tradiciju P serije u domenu optičkog sistema i estetskog dizajna. Poseduje unapređeni optički sistem i prvi u istoriji dolazi opremljen Ultra Lighting telefoto kamerom sa grupama višestrukih sočiva. Dizajn ovog pametnog telefona crpi inspiraciju iz prirode i reinterpretira modernu estetiku uz bisernu teksturu na zadnjem panelu, koja se prvi put sreće na nivou industrije. Sa druge strane, Huawei P60 Pro ističe se i svojom izdržljivošću – poseduje displej sa četiri zakrivljene ivice, uz ekskluzivno izdržljivo Huawei Kunlun zaštitno staklo, koje u značajnoj meri unapređuje čvrstinu i povećava otpornost na oštećenje pri padu.

Uz široki izbor aplikacija vrhunskog kvaliteta na AppGallery, korisnici imaju mogućnost da unaprede korisničko iskustvo koje nudi Huawei P60 Pro i uživaju u brojnim fantastičnim ponudama i popustima koji ih očekuju na ovoj prodavnici aplikacija.

„Jedan od principa koji se nalaze u osnovi uspeha AppGallery jeste snažna povezanost sa našim korisnicima. Vodeći se time, obezbedili smo kvalitetne ekskluzivne ponude koje vode do visokog stepena zadovoljstva korisnika“, rekao je Džejmi Gonzalo, potpredsednik Huawei Mobile Services Europe.

Uživajte u 200 GB Huawei Cloud prostora tokom 3 meseca

Huawei Mobile Services sa ponosom predstavlja ponudu koja nudi ekskluzivne pogodnosti svim novim korisnicima Huawei P60 Pro, što uključuje 200 GB Cloud skladišnog prostora u trajanju od tri meseca. Korisnici na jednostavan način mogu pristupiti aplikaciji Cloud, koja je već instalirana na uređaju, i iskoristiti ovu fantastičnu ponudu. Aplikacija poseduje izuzetno intuitivni interfejs koji omogućava besprekornu navigaciju i pristup dostupnim opcijama.

Po otvaranju aplikacije, korisnici mogu izabrati opciju „Upgrade“  u gornjem desnom uglu da bi pristupili brojnim opcijama i promocijama, gde se nalazi i ponuda za tromesečno besplatno korišćenje Cloud skladišnog prostora. Nakon biranja te opcije, korisnik pokreće aktivaciju nadogradnje Cloud skladišnog prostora.

Nakon biranja opcije za besplatnu tromesečnu ponudu, korisnik treba da izabere „buy“ opciju da bi nastavio, pri čemu samo plaćanje nije uslov za korišćenje ove ponude, već ovaj korak potvrđuje izbor korisnika i započinje pristup proširenom kapacitetu Cloud skladišnog prostora. Uz fantastičnih 200 GB, korisnici na Cloud-u mogu na praktičan i fleksibilan način čuvati fajlove, dokumente, fotografije i druge digitalne sadržaje.

AppGallery konstantno teži nenadmašnom korisničkom iskustvu

Od svojih početaka 2018. godine, AppGallery doživela je brojna proširenja, pri čemu je učvrstila svoju poziciju među vodećim prodavnicama aplikacija na tržištu. Uz bazu koju čini 580 miliona aktivnih korisnika mesečno, AppGallery se pozicionirala kao platforma u koju korisnici imaju poverenja, obezbeđujući pristup i globalno popularnim igricama i lokalnim aplikacijama, kao i široku i raznovrsnu ponudu aplikacija koje olakšavaju svakodnevni život.

Posvećenost stalnom unapređenju korisničkog iskustva koja odlikuje ovu platformu ogleda se u odličnim ponudama, besprekornoj navigaciji, sigurnim preuzimanjima i personalizovanim preporukama. AppGallery na ovaj način nastoji da ne samo ispuni, već i nadmaši potrebe svoje raznovrsne baze korisnika, pružajući im priliku da na najbolji način iskoriste mogućnosti svojih mobilnih uređaja i unaprede svoje celokupno digitalno iskustvo.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi