Stigao Football Manager Handheld 2014 na Android

SEGA je upravo objavila nastavak jedne od najpopularnijih football manager igara dostupnih na Android platformi, Football Manager Handheld 2014. Nova objava dolazi sa dosta funkcija koje su fanovi zahtevali, a među njima će iOS verzija imati i Cloud Save što će omogućiti igračima da nastave svoje započete igre

SEGA je upravo objavila nastavak jedne od najpopularnijih football manager igara dostupnih na Android platformi, Football Manager Handheld 2014. Nova objava dolazi sa dosta funkcija koje su fanovi zahtevali, a među njima će iOS verzija imati i Cloud Save što će omogućiti igračima da nastave svoje započete igre na drugim uređajima. Među najočiglednijim promenama je poboljšan korisnički interfejs i grafika, a tu je i potpuno novi početni ekran i sistem vesti što će biti dostupno samo na Android tabletima i smartfonima koji imaju HD ekran. Football Manager Handheld 2014 za Android se već može preuzeti po ceni od 10 dolara i kompatibilan je sa uređajima koji imaju Android 2.2 i novije.  
Football Manager Handheld 2014 za Android

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi