AMD i Raptr - odgovor na GeForce Experience servis

Tokom svog GPU 14 događaja na Havajima, kompanija AMD predstavila je svoj odgovor na Nvidijin GeForce Experience servis, Gaming Evolved aplikaciju koju je izradio Raptr. U suštini je to ista stvar, i bira najbolja ili bolje rečeno optimalna podešavanja za igru i vaš hardver. U osnovi on koristi gomilu izvora podatak

Tokom svog GPU 14 događaja na Havajima, kompanija AMD predstavila je svoj odgovor na Nvidijin GeForce Experience servis, Gaming Evolved aplikaciju koju je izradio Raptr. U suštini je to ista stvar, i bira najbolja ili bolje rečeno optimalna podešavanja za igru i vaš hardver. U osnovi on koristi gomilu izvora podataka od korisnika u cilju da odredi optimalna podešavanja u igri za bilo koju hardversku konfiguraciju. Kada instalirate Gaming Evolved aplikaciju, ona praktično detektuje sve igre na sistemu kao i hardver i rezoluciju. Kada startujete igru, počeće da se prati FPS i kreira histogram performansi koji će se kombinovati sa svim rezultatima u cloudu. Aplikacija je trenutno dostupna u vidu bete na raptr.com/amd.  
AMD Gaming Evolved

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi