AMOLED ekran, četiri kamere, jak čipset i 5000 mAh baterija za 210 evra

Kada kupujete novi telefon bitno vam je da lepo izgleda, ima kvalitetan ekran, dobru kameru, dobre performanse, bateriju o kojoj ne morate mnogo da razmišljate i cenu da vas ne zaboli glava...

 
Pojačanje redova kompanije Motorola stiže u vidu dva nova budžetski orijentisana modela fokusirana na velike ekrane, Dolby Atmos podršku, napredne kamere i veliku autonomiju baterije.
Moto g62 5G
Ovaj telefon ima 6,5” Full HD+ ekran sa brzinom osvežavanja od 120 Hz, te prostorni Dolby Atmos zvuk na stereo zvučnicima, što vam omogućava da se dublje povežete sa zabavom i doživite muziku, filmove.
Glavna kamera ima 50 MP, ultraširokougaona 8 MP, a tu je i 2 MP Macro Vision za detaljne krupne planove. Novi moto g62 5G omogućava korisnicima da snime dve različite perspektive istovremeno sa režimom Dual Capture. Novi uređaj takođe dolazi sa selfi kamerom od 16 MP sa ugrađenim Face Beauty Video opcijom za ulepšavanje portreta.
2022_MotoG625G_GALLERYSHOOT_PROFESSIONALSHOT16.JPG
Moto g62 5G pokreće mobilna Snapdragon 480+ 5G platforma, a u telefonu se nalazi baterija kapaciteta 5.000 mAh, što eliminiše brigu o punjenju telefona tokom dana.
Poslovno izdanje moto g62 5G
Dok su svi Motorola uređaji zaštićeni ThinkShield za mobilne uređaje, moto g62 5G je takođe dostupan u poslovnom izdanju sa sertifikatom za Android Enterprise Recommended – nudeći B2B korisnicima još veću zaštitu uz dodatni softver i bezbednosna ažuriranja tokom 4 godine, plus sertifikate državnog nivoa kao što su FIPS 140-2. Pored toga, Motorola se udružila sa kompanijom Zimperium, jednim od globalnih lidera u mobilnoj bezbednosti, kako bi ponudila Moto Threat Defense, vodeću zaštitu od novih pretnji kao što su phishing ili malver zasnovanu na veštačkoj inteligenciji.
ThinkShield za mobilne uređaje nudi poboljšanu zaštitu izgradnjom lanca poverenja i dodatnih bezbednosnih sertifikata i rešenja – što pomaže u zaštiti vaših podataka od malvera, krađe identiteta i drugih pretnji – čuvajući informacije vašeg uređaja bezbednijim i bezbednijim.
AMOLED ekran za 210 evra? Može
Moto g42 je telefon koji nam omogućava da uživamo u bioskopskim iskustvima, gde god se nalazimo, pre svega zahvaljujući AMOLED ekranu dijagonale 6,4”. Zvuk je takođe podignut na sledeći nivo sa dvostrukim stereo zvučnicima koji takođe poseduju prostorni Dolby Atmos, zvuk, kombinovan da bi pružio oštrije detalje i bogate slojeve koji prevazilaze tradicionalni surround zvuk.
2022_MOTOG42_ATL_GALLERYSHOOT_PROFESSIONALPHOTOS1.jpg
Da bi bio u toku sa brzim tempom koji potrošači sada žive, moto g42 poseduje Snapdragon 680 mobilnu platformu. Baterijom od 5000 mAh omogućava da tokom celog dana budete aktivni i ne razmišljate o tome koliko vam je baterije preostalo, a uz TurboPower punjenje, možete napuniti svoj uređaj i dobiti sate energije za samo nekoliko minuta.
Da biste kreirali svoj impresivan sadržaj, isprobajte sistem sa tri kamere. Glavna kamera ima 50 MP sa Quad Pixel tehnologijom, koja pruža živopisno snimanje u svim uslovima osvetljenja, a napredni senzor od 8 MP ima ultraširoko sočivo od 118º koje omogućava da u kadar stane mnogo nego što je to moguće sa standardnim sočivom od 78º. Pored toga, zasebna Macro Vision kamera vas dovodi na 3 cm od subjekta.
Najnoviji softver i unapređena bezbednost
I moto g62 5G i moto g42 dolaze sa najnovijom Android 12 verzijom operativnog sistema, što garantuje prilagodljivo, bezbednije i moderno iskustvo u radu.  Mi UKS vam omogućava da prilagodite svoj telefon tako da odgovara vašim potrebama i stilu. Putem pokreta, vaših jednostavnih radnji olakšavaju svakodnevne interakcije. A uz Moto Gametime, možete da učinite svoje igre još impresivnijim — dok blokirate prekide i koristite aplikacije i alate za poboljšanje igre ili personalizujte svoje iskustvo slušanja uz Dolby Atmos.
2022_MOTOG42_ATL_GALLERYSHOOT_PROFESSIONALPHOTOS15.jpg
Dostupnost
Moto g62 5G će se pojaviti na odabranim tržištima u Evropi (još uvek ne u Srbiji) u narednim nedeljama sa početnom MSRP od 249,99 evra u ponoćno sivoj i mat plavoj boji, dok će se Moto g42 pojaviti sa početnom MSRP od 209,99 evra u Atlantic zelenoj i Metallic Rose boji.
Saopštenje za javnost 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi