Sapphire predstavio TriXX alatku sa kontrolom napona Fiji kartica i HBM overklokovanjem

Kompanija Sapphire predstavila je najnoviju verziju TriXX alatke za overklokovanje, koja inače dolazi u paketu sa grafičkim karticama njihove kompanije

Kompanija Sapphire predstavila je najnoviju verziju TriXX alatke za overklokovanje, koja inače dolazi u paketu sa grafičkim karticama njihove kompanije. Verzija 5.2.1 tako predstavlja prvi softver koji donosi podršku za kontrolu napona AMD “Fiji” grafičkih kartica, a tu spadaju Radeon R9 Fury, Radeon R9 Fury X, Radeon R9 Nano modeli.
Takođe, nova verzija softvera omogućava overklokovanje jezgra GPU-ova na AMD Radeon i Fury grafičkim karticama, kao i HBM memorija na Fury karticama. Nova verzija softvera donosi novi izgled kao i dashboard tematski interfejs, a pored toga minimizuje TriXX u taskbar. Interfejs vam omogućava analogno očitavanje glavnih senzora grafičke kartice – radnih taktova, napona i temperature, a donosi i jednostavniji raspored. Treba napomenuti da donosi kontrolu voltaže i na drugim GPU-ovima iz Radeon R9 300 serije.
Test: Sapphire Radeon R7 370 Nitro 4 GB
Izvor: Techpowerup
Sve informacije vezane za Sapphire, možete pogledati na Sapphire stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi