Novi Thief ne tretira gejmere kao idiote, poručuju developeri

Developer novog Thiefa Eidos Montreal govorio je nešto više o predstojećem nastavku ove franšize i naglasio da igra "ne uzima gejmere kao idiote", jer će ih izazvati na mnogo načina. Thief će omogućiti gejmerima puno slobode kada dođe na red prevazilaženje izazova, prepreka i potreba da se o

Developer novog Thiefa Eidos Montreal govorio je nešto više o predstojećem nastavku ove franšize i naglasio da igra “ne uzima gejmere kao idiote”, jer će ih izazvati na mnogo načina. Thief će omogućiti gejmerima puno slobode kada dođe na red prevazilaženje izazova, prepreka i potreba da se ostajane neprimećen. Za novi Thief naslov, dok Eidos Montreal redefiniše priču sa novom verzijom Gareta i osvežava set avantura za majstora lopova, studio želi da zadrži istu prirodu izazova koja će učiniti da gejmeri razmišljaju o svojim postupcima. “Fanovi originalnog Thiefa će ipak osetiti olakšanje činjenicom da će pronaći sve sastojke koje su je načinile jednom od najboljih franšiza. Igra ne smatra igrače idiotima, daleko je od lake, a možete da je završite bez da ubijete ijednog neprijatelja ili da budete viđeni” rekli su iz ovog studija za PS blog. Novi Thief očekujemo krajem meseca za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One.
 

novi thief

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi