Honor Play 50 Plus predstavljen sa Dimensity 6020 čipom i 50 MP kamerom

Kompanija iz Šenžena predstavila je svoj novi telefon, Honor Play 50 Plus kog pokreće MediaTek Dimensity 6020 čipset i ima glavnu kameru od 50 MP

Honor Play 50 Plus predstavljen sa Dimensity 6020 čipom i 50 MP kamerom

Kao i prethodne godine u ovo vreme, kada je izašao Honor Play 40 Plus, kineska kompanija je i ovog oktobra predstavila svoj novi telefon – Honor Play 50 Plus. Njega pokreće MediaTek Dimensity 6020 SoC, a pruža 8/12 GB radne memorije u kombinaciji sa 256 GB prostora za skladištenje podataka.

Ovaj uređaj ima MagicOS 7.2 koji je zasnovan na Android 13 operativnom sistemu, što će verovatno biti slučaj dok ažuriranje za Android 14 ne stigne do svih planiranih uređaja. Novi Honor telefon ima dijagonalu dužine 6,8 inča sa brzinom osvežavanja ekrana od 90 Hz i rezolucijom od 2412×1080 piksela.

Displej je TFT LCD tipa i ima izrez na vrhu u sredini za selfi kameru sa 8 MP. Zadnja strana telefona pomalo podseća na Samsung Galaxy S22 i S22+ i ima dva velika kruga sa leve strane koji se nalaze uzdužno, jedan ispod drugog. Krugovi naravno predstavljaju kameru i blic: glavna nudi 50 MP sa fotosenzitivnom kamerom dubine polja od 2 MP.

Baterija Honor Play 50 Plus ima 6000 mAh i podršku za brzo žično punjenje od 35 W. Preostale karakteristike telefona su bočno postavljen skener za otiske prstiju, dva zvučnika i podrška za Hi-Res Audio, 3,5 mm ulaz za slušalice, USB-C port i 5G povezivanje.

Telefon je objavljen u četiri boje: crnoj, metalno-zelenoj i svetlim nijansama zelene i ljubičaste gde se u obe varijante prožima bela i šare u vidu linijica. Telefon je već dostupan za kupovinu u Kini preko Honor zvaničnog sajta i sa konfiguracijom 12/256 GB košta 1399 kineskih juana što je oko 185 evra, dok cena za verziju sa manje gigabajta i dalje nije objavljena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi