Huawei nova 8 SE je ponovo objavljen kao 4G telefon

Izgleda da je Huawei nova 8 SE od prošle godine ponovo objavljen samo za 4G

 
Huawei ima poteškoća da nabavlja delove iz inostranstva, pa je morao da bude kreativan sa novim lansiranjima. Izgleda da je Huawei nova 8 SE od prošle godine ponovo objavljen samo za 4G. Evo pogleda na listu sa specifikacijama.
Originalni model je pokretao Dimensity 720 za standardni model i Dimensity 800U za premium model. Ovo ponovno izdanje će umesto toga koristiti Kirin 710A – to je prvi čipset koji se masovno proizvodi u kineskoj fabrici SMIC (čip je proizveden u 14 nm FinFET procesu). Telefon će doći sa HarmonyOS 2 iz kutije i biće konfigurisan sa 8 GB RAM-a i 128 GB skladišnog prostora, javlja My smart price.
Za razliku od nove 8 SE Youth, koji je lansiran ranije ove godine, takođe sa Kirin 710A, ovaj model će zadržati 6,5” OLED ekran (1080p+, 20:9). Ili barem OLED ekran, nismo sigurni da li je panel isti.
 
Ako ste propustili: Predstavljeni Huawei Watch GT Runner, MateBook E, MateStation X i VR Glass 6DoF
U svakom slučaju, čini se da će osim smanjenja čipseta (i vraćanja na 4G koji dolazi sa njim), telefon biti uglavnom isti. Ovo uključuje bateriju od 3.800 mAh sa brzim punjenjem od 66W preko USB-C.
Takođe su iste i kamere, počevši od glavne od 64 MP (otvor blende f/1.9) i ultra široke kamere od 8 MP, a zatim od 2 MP makro i dubinskih kamera. Selfi kamera dobija senzor od 16 MP (f/2.0). Čak se i dimenzije telefona čine identičnim (161,6 x 74,8 x 7,5 mm), osim malog povećanja težine (178 g do 180 g).
Ovaj uređaj je danas lansiran, ali nije poznato da li će biti dostupan van Kine, što se čini malo verovatnim s obzirom na to kako je nova nova 9 nedavno stigla u Evropu.
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi