Huawei nova 11 – nova definicija luksuza u svetu pametnih telefona

Crpeći inspiraciju iz latinske ideje da je svaka zvezda rođena da sija, Huawei nova 11 ide korak ispred ostalih uređaja po pitanju koncepta izrade.

Huawei nova 11 – nova definicija luksuza u svetu pametnih telefona

Kako tehnologija nastavlja da oblikuje naše živote, pametni telefoni su prevazišli tradicionalnu ulogu sredstva komunikacije – postali su svojevrsni modni izraz i statusni simbol.

Kada je reč o dizajnu pametnih telefona, Huawei nova 11 se bez sumnje nalazi na mestu predvodnika. Otkrijte kako su tehnološke inovacije transformisale stil i izgled pametnih telefona, kao i inovativan način na koji se kompanija Huawei prilagodila očekivanjima korisnika koja se neprestano menjaju.

Nova 11 – vrhunska tehnika izrade koja reflektuje klasični dizajn

Crpeći inspiraciju iz latinske ideje da je svaka zvezda rođena da sija, Huawei nova 11 ide korak ispred ostalih uređaja po pitanju koncepta izrade. Korisnike kojima je važno da istaknu svoj lični stil posebno će obradovati boje koje donosi Huawei nova 11 – osvežavajuća mint zelena i elegantna crna.

Ono što posebno doprinosi privlačnosti Huawei nova 11 jeste Super Star Orbit Ring, koji je izrađen preciznom tehnikom obrade metala, čime se postiže jedinstveni sjaj. Zakrivljeni rez takođe doprinosi teksturi visokog kvaliteta koja se može uporediti sa premijum pametnim satovima, dok elegantna slova okružuju predivni Super Star Orbit Ring i besprekorno se uklapaju sa zadnjom kamerom, što predstavlja poseban dodir elegancije. Super Star Orbit Ring dočarava večnu lepotu, koja će posebno oduševiti korisnike koji su u potrazi za kompaktnim, ali ipak klasičnim aksesoarom u vidu gedžeta kakav je Huawei nova 11.

Hardver visokih performansi kao odraz tehnoloških inovacija

Huawei nova 11 ne pravi kompromis između estetike i izdržljivosti, pa tako poseduje kvalitetan hardver koji je tu da podrži pregršt odličnih karakteristika kamere. Prilikom obrade portretnih fotografija, Huawei nova 11 aktivira tehnologiju za uređivanje fotografija kreiranih u uslovima slabog osvetljenja u cilju poboljšanja kvaliteta detalja i reprodukcije boja. Mračne i mutne fotografije na taj način postaju deo prošlosti, budući da korisnici imaju mogućnost kreiranja jasnih i preciznih prikaza svojih važnih trenutaka, čak i pod prigušenim osvetljenjem. Influensere u usponu će posebno obradovati XD Portrait napredni efekat ulepšavanja, koji će im pomoći da izgledaju savršeno u svim prilikama.

Kreirajte zadivljujuće selfije i grupne fotografije uz moćnu prednju kameru od 60 megapiksela, koja može da obuhvati ugao od čak 100 stepeni. Čak i pod slabim svetlom, veliki senzor obezbeđuje da vaše uspomene sa porodicom i prijateljima ostanu sačuvane na fotografijama najboljeg kvaliteta.

Uređaj lagan i tanak kao pero

Korisnici takođe ne moraju da biraju između performansi i praktičnosti. Uz eleganciju koja odjekuje dizajnerskim jezikom visoke mode, Huawei nova 11 je sofisticirano kompaktan i predstavlja gedžet koji donosi idealno korisničko iskustvo.

Huawei nova 11 je gedžet koji je 10% lakši i 16% tanji u odnosu na uređaje iz prethodne serije, uz laganu izradu i tehnologiju trodimenzionalnog slaganja komponenti. Na taj način zagarantovana je vrhunska praktičnost i udobnost za sve one koji često putuju, a potreban im je mobilni uređaj visokih performansi.

Huawei nova 11 takođe poseduje i ekran izuzetno tankih ivica, čime se postiže impresivna proporcija ekrana i kućišta od čak 93.4%. Na taj način obezbeđena je veća površina ekrana, što je idealno za strimovanje omiljene serije ili gledanje vlogova. Premijum dizajn koji se odlikuje zaobljenim ivicama idealan je za upotrebu uređaja jednom rukom, čime se postiže vrhunska praktičnost uz imerzivan displej. Štaviše, tanak i lagan dizajn čine novi uređaj iz Huawei nova serije izuzetno praktičnim i za posao i za zabavu, obezbeđujući višesatno korišćenje bez zamaranja.

Uz savršene karakteristike fotografije koje staju u vaš džep, Huawei nova 11 uvodi novu definiciju luksuza u svet pametnih telefona za vrhunsko mobilno iskustvo od početka do kraja. Uz AppGallery prodavnicu aplikacija, ovaj pametni telefon nudi sve sadržaje koji su vam potrebni.

Više informacija možete saznati na adresi: https://consumer.huawei.com/rs/

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (3)
  1. n.petrovic

    Koja razlika izmedju 9/10 i 11?

  2. cobraman

    Kakav crni luksuz... 🫡

  3. euanknik

    Koja razlika izmedju 9/10 i 11?

    Pa luksuz

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi